MY WISH

Fiecare dintre modelele care vin la noi are o dorinta, un vis sau poate mai multe. Credem cu tarie ca orice dorinta implinita te duce mai aproape de telurile tale si suntem dispusi sa investim pentru a te vedea mereu zambind. Un model fericit va munci mai bine, cu mai mult entuziasm si va atrage dupa sine un venit mai mare.

Daca te regasesti in decrierea de mai sus, cu siguranta vei iubi programul My Wish. Pentru ca dorinta ta va deveni realitate. 

Multe dintre modelele noastre si-au propus ca scop achizitionarea unei masini sau a unui apartament, dupa ce au realizat ca banii pe care ii castiga prin videochat pot intr-adevar sa le aduca mai aproape de indeplinirea visului.Nu uita ca este nevoie de multa munca si dedicare pentru indeplinirea unui vis.

La My Studio incercam sa inlaturam neplacerile si sa lucram mereu cu entuziasm. Astfel, modelele noastre ne-au inspirit sa lansam My Wish ce contine doua programe gandite special pentru a le ajuta pe modelele care muncesc pentru a-si indeplini visurile: My Car si My Home.